Ben je communicatieprofessional én zzp-er én actief in één van deze disciplines: communicatieadvies, vormgeving, gesprekleiding, video, fotografie, teksten, websites bouwen, coaching of branding?

Wil je je graag aansluiten bij een platform waar samenwerken en groei de drijfveren zijn om samen te komen. Waar we kennis ervaring en netwerk met elkaar delen en regelmatig mooie cases met elkaar kraken of een gastspreker uitnodigen. En zo met elkaar één winkel te vormen voor de communicatie in Noord-Nederland waar opdrachtgevers hun keus kunnen maken. Als dit je aanspreekt, meld je dan aan bij de Communicatiesjop!

Mocht je interesse hebben om te investeren in een netwerk, in groei en collegiale samenwerking dan kan je je interesse op meerdere manieren aangeven. Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met +31622546675. Wij willen investeren in groei door samenwerking en kennisdeling.

Sluit jij je bij ons aan?

We zorgen dat de sjop bij elke opdrachtgever in Noord-Nederland bekend is. Door samenwerking ontwikkelen onszelf, o.a. door maandelijkse intervisie bijeenkomsten. Hier brengen we lastige casussen in, delen we mooie projecten en organiseren we zelf workshops voor elkaar. Daarnaast regelen we interessante sprekers die we naar het Noorden halen en kopen we gezamenlijk onderwijs in.

Dit platform wordt een netwerk van professionals in tal van disciplines waarbij een opdrachtgever de ideale ketting van mensen kan samenstellen die passen bij de specifieke opdracht. We zijn allemaal professionals (ZZP-ers) in het communicatievak. De investering in onszelf heeft profijt voor elke klus die eenieder van ons krijgt aangeboden.

Daarnaast is het een van mensen die werken in vertrouwen, goed zijn in wat ze doen en lol hebben in hun werk. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een dergelijk gezelschap?

Dan horen we graag van je!