Avatar

Arjen P. van Leeuwen

OffLine
Details
Naam
Arjen
Achternaam
P. van Leeuwen
Emailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Professional
Bedrijf
Van Leeuwen Communicatie
Expertise(s)
Branding, Coaching, Communicatieadvies, Gespreksleiding
Telefoon
+31622546675
Website
http://nl.linkedin.com/in/arjenvanleeuwen
Adres
Hunzeweg 3, 9473 TA De Groeve, Nederland
adres_lat
53.108933
adres_lng
6.70940829999995
Bio

Het is prachtig om de doelgroep in beweging te krijgen en samen aan de slag te gaan met een gedeeld vraagstuk. Dat doe ik voor veel opdrachtgevers op tal van maatschappelijke thema's: werkloosheid (NoorderBaanBattle), energiebesparing (EnergyChallenges), alcoholgebruik (Van16naar18Maklukzat), overgewicht (FunFitPit), eenzaamheid en Brand- en inbraakveligheid (LeuksteStudentenhuis).

Trots op de doelgroep: ze bewijzen vaak ons (on-)gelijk. Als eerste in Drenthe toegepast: jongeren informeren ouders en leeftijdgenoten over de risico's van alcoholgebruik. De aanpak is o.a. beloond met de Galjaardprijs voor Overheidscommunicatie 2012. Tevens werd ik genomineerd voor de titel Communicatieman 2012. Het concept heeft inmiddels ook de Nationale Jeugdwerkloosheidsprijs 2013 van de SER&NJR gewonnen.

Werk al ruim 20 jaar in het communicatievak en wordt vooral betrokken bij lastige vraagstukken en de (communicatieve) zorg voor (én samen met) de betrokken doelgroep. Van Leeuwen Communicatie werkt voor tal van overheden, onderwijs- en zorginstellingen, ondernemingen en non-profit organisaties.

Gespecialiseerd in strategie, participatie en cocreatie: ik creëer eigenaarschap en vertrouwen! Niet alles uitdenken en vastleggen, maar er op vertrouwen dat je samen de juiste antwoorden vindt op weg naar het samen gestelde einddoel. Mijn motto is: “Goede communicatie is een kwestie van organisatie en respect voor alle betrokkenen”.

Ook actief met verhuur eigen trainingsaccommodatie (Centrum Wijzer), het geven van LinkedIn trainingen (Link To Connect), het optreden als gespreksleider, ondernemers coach via VNO/NCW én trainen en examineren bij SRM.

Aandacht is dé sleutel tot succes! Wees harthorend! En geniet van de kracht van de doelgroep!