Wie zijn wij?

De Communicatiesjop is een samenwerkingsverband van een groot aantal zeer ervaren communicatieprofessionals uit het Noorden van het land. Alle aangesloten communicatieprofessionals zijn zelfstandig ondernemer, met ervaring in uiteenlopende branches en ieder op zijn eigen vakgebied. Bijvoorbeeld coaching/training, advies, tekst, interim en creatie. Er is ontzettend veel kwaliteit in het Noorden op dit gebied en dit is de plek om te ‘sjoppen’ naar de juiste professional! U kunt dus bij ons een ervaren interimmer vinden, maar ook bijvoorbeeld een compleet (multidisciplinair) team voor een groter project. Prachtig toch, stel zelf uw fullservice communicatiebureau samen, maar dan veel flexibeler en zonder (hoge) overheadkosten. 

Voor wie zijn wij?

Wij staan garant voor een kwalitatieve invulling als uw bedrijf of organisatie tijdelijk een professional nodig heeft. De aangesloten ondernemers zijn allen zeer ervaren. Door hun aansluiting bij de Communicatiesjop vormen ze een netwerk van vakgenoten, waardoor ze elkaar kunnen inschakelen voor aanvullende expertise of bijvoorbeeld ziekte. Opdrachtgevers zijn dus altijd verzekerd van een back-up. Een geruststellende gedachte.

Altijd up to date door scholing en kennisdeling

De ondernemers die aangesloten zijn bij de Communicatiesjop doen aan intervisie. Samen weet je immers meer dan alleen. Daarbij wordt er blijvend geïnvesteerd in scholing. Door gezamenlijk te opereren kunnen we onderwijs, cursussen en workshops inkopen en aanbieden. Dat is goed voor onze leden, en zeker goed voor onze opdrachtgevers. Zo weet u dat u de kwaliteit in huis haalt die u verwacht.

Wat bieden wij de aangesloten ondernemers?

De Communicatiesjop biedt de aangesloten ondernemers een professioneel platform om vanuit hun eigen professie, samen te werken, kennis en ervaringen te delen, zichzelf te ontwikkelen en te groeien. Ben jij een zelfstandig communicatieprofessional en op zoek naar een collegiaal en ondernemend netwerk?

 

Sluit je bij ons aan!